Boeket @office

boekethome2

Wil je een mooi boeket in een vaas of een bloemenarrangement op je balie of in je kantoor? En heb je eigenlijk zelf weinig tijd, of weinig zin, om hiernaar om te kijken? Dan zorgen wij ervoor dat er altijd iets moois in de entree, op de balie of op het bureau staat! Dit kan eenmaal per week maar ook op een andere termijn.

Het boeket of het arrangement wordt vanzelfsprekend aangepast aan de huisstijl van je bedrijf en je persoonlijke smaak. Hierbij maken we gebruik van bloemen van het seizoen. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe het water bijvullen en/of verversen.

Stylingadvies/aankleding bedrijf

Mis je sfeer in je bedrijfsruimte en weet je niet precies hoe je dit kan veranderen? Wij kunnen vrijblijvend bij je langskomen om suggesties te doen voor een mooie aankleding van je bedrijf. Je zult zien wat de toevoeging van een paar planten, bloemen of accessoires kan doen met de sfeer en de uitstraling van de entree en/of het hele kantoor.

Mocht je interesse hebben in boeket @office dan kan je onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Contactformulier Boeket @office